Tietokoneohjelmistot

Tietokoneohjelmistot

Tarjoamme nykyaikaisia tietokoneohjelmia helpottamaan tuotantosi suunnittelua, kirjanpitoa ja talouden hallintaa.

Minun Maatilani -nautaohjelmisto on nautatiloilla tarkoitettu ohjelmistoratkaisu. Minun Maatilani -ohjelmisto koostuu moduuleista, joista voit koota juuri sinun tuotantosuuntasi tarpeisiin sopivan tuotepaketin. 

WebWisu-viljelyohjelman avulla teet viljelysuunnitelman, viet tiedot sähköiseen tukihakuun ja ylläpidät lohkokohtaiset muistiinpanot.

MobiWisu on laajennus WebWisu-verkkopalveluun. MobiWisu toimii älypuhelimen ja tabletin selaimella. MobiWisulla tarkistat viljelysuunnitelmasi tiedot ja tallennat viljelymuistiinpanot lohkokirjanpitoon peltotöiden lomassa. 

WebWakka -talousohjelmisto on suunniteltu erityisesti maatilojen taloushallintoa varten. WebWakka sopii niin pienille kuin suurillekin maatiloille tuotantosuunnasta riippumatta. WebWakka on helppokäyttöinen taloushallinnon ohjelma, joka sopii niin oman taloushallinnon aloittamista suunnitteleville kuin myös kauemmin taloushallinnon parissa toimineille. WebWakka -talousohjelman avulla ylläpidät kirjanpidon ja  saat asiakirjat maatilatalouden verotilinpäätöstä varten. 

WebLammas on lammastilojen ja niiden tuotosseurannan tarpeisiin kehitetty ohjelma. WebLampaan avulla ylläpidät eläinrekisterin ja tuotosseurannan tietoja. Palvelua on helppo käyttää ja se sopii kaikille lammastiloille.

WebVuohi on vuohitiloille suunnattu tilan eläinten eläinrekisterin tapahtumien kirjaamiseen sekä eläinten sukutietojen tallennukseen tarkoitettu ohjelma.

 

Mtech Digital Solutions Oy eli entinen ProAgria Maatalouden Laskentakeskus tuottaa biotalouden ohjelmistoja ja ratkaisuja maatilojen ja asiantuntijoiden sekä tilaa lähellä olevien muiden toimijoiden tarpeisiin.

Tutustu ohjelmistoihin tarkemmin osoitteessa www.mtech.fi.

 

Ohjelmistotuki palveluksessasi

Asiantunteva ja ystävällinen ohjelmistotukemme palvelee sinua puhelimitse ja sähköisesti

p. 09 8566 5959

www.mtech.fi/tuki

tuki@mtech.fi

Tilaukset:

p. 09 8566 5900

www.mtech.fi/tilaa

 

Aihe liittyy myös näihin

  • Verkkopalvelut

    Verkkopalveluista löydät ajantasaisia ja helppokäyttöisiä työvälineitä tuotantosi suunnitteluun sekä tulostesi tarkasteluun ja seurantaan.

Jaa

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.