Härkäpapua pellolla

Härkäpapua pellolla

17.07.2018

Valkuaista pellolta ja tietoa maasta. Tuomas Mattila tutkija-viljelijä mukana tilaisuudessa. Tervetuloa!

Härkäpapua pellolla

Nyt on mahdollisuus kuulla pellonpientareella, kuinka härkäpapua ja sinilupiinia viljellään ja miten niitä käytetään ruuanlaitossa. Maan rakennetta ihmetellään Tuomas Mattilan kanssa kuopalla. Päivän lopuksi on mahdollisuus päästä tutustumaan Meijerinrannan Myllyyn.

Ohjelmassa klo 11- 14.45

11.00 Päivän avaus

11.15 Härkäpapu ja sinilupiini pellolla, Veli-Pekka Silvennoinen viljelijä, 
           Kaisa Matilainen, kasvintuotannon asiantuntija, ProAgria Pohjois-Karjala

12.00 Kuopalla  Tuomas Mattila,   tutkija-viljelijä, tekniikan tohtori, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
- maan rakenne
- maan kunnostus
- maan vesitalous

13.30 Valkuaiskasvit ravintona, Anneli Salonen Itä-Suomen yliopisto (Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hanke)

14.00 Kahvit ja maistiaisia

14.45 -16.00 Vierailu Meijerinrannan Mylly Oy:llä (Meijerintie 2)

Järjestäjinä ProAgria Pohjois-Karjalan Vastuullista proteiinia pöytään- ja Kasvua pellosta -hankkeet sekä Savonian Ravinnerenki-hanke

Tapahtuman ajankohta: 17.07.2018 11:00 - 16:00
Lähiosoite: Onterhuhdantie 3 A
Postinumero ja -toimipaikka: 82500 Kitee
Hinta: Tilaisuus on maksuton.
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.