Ohrasta olueksi -infotilaisuus

Ohrasta olueksi -infotilaisuus

15.02.2018

Kotimaiselle mallasohralle on kysyntää! Ilmoittaudu 8.2. mennessä.

Ohrasta olueksi

Oletko miettinyt vaihtoehtoja perinteisille rehu- ja leipäviljoille? Kotimaiselle mallasohralle on kysyntää! Kerromme, miten pääset alkuun mallasohran viljelijänä.
7 ensimmäistä ilmoittautujaa pääsevät tilaisuuden jälkeen panimovierailulle Honkavuoren panimolle! 

Ohjelma klo 10- 

10.00    Päivän avaus: Olutklusteri -hanke, Susanne Heiska, Luonnonvarakeskus. 
              Kasvua pellosta -hanke, Henna Hyttinen, ProAgria Pohjois-Karjala.
              Kesän 2017 haasteet, Kaisa Matilainen, ProAgria Pohjois-Karjala 
10.15    Mallasohran markkinat, viljelytekniikka ja laatuvaatimukset, mallastusprosessi, Viking Malt Oy 
11.40    Case Savon Viljava: viljan kuivaus- ja varastointipalvelu, Jukka Ruotsalainen
12.10    Oluen valmistusprosessi, Panimo Honkavuori Oy
12.30    Lounas
13.15    Viljelijän puheenvuoro, mallasohran viljelyn käytännön kokemukset, Juhani Laihia, Imatra 
13.45    Keskustelua ja pienryhmien kokoaminen 
14.00    Päivän päätös ja osa ryhmästä panimolle (klo. 14-15) 

Tilaisuudessa on etäyhteysmahdollisuus. Ilmoita osallistumisen yhteydessä, niin saat linkin ja ohjeet sähköpostiisi.
 

Etäyhteyslinkki: https://proagria.webex.com/proagria/onstage/g.php?MTID=e1c907061256ab740b575af69580a5b8b

Tapahtuman ajankohta: 15.02.2018 10:00 - 14:00
Lähiosoite: Karjalaisen auditorio, Kosti Aaltosentie 9
Postinumero ja -toimipaikka: 80140 Joensuu
Hinta: maksuton
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.